Ni mi jasno zakaj boš delal optiko?
Mislil sem zaradi tega ker je nov avto in se je sedaj že malce ulaufal. Sicer ni narobe nič ampak sem nameravav še to naredit ker stane tistih 40EUR. Škodit verjetno pa tudi ne more. Mah saj vprašanje če sploh bom, verjetno res popolnoma brez pomena.
Na Summit pa silim (sem silil) zgolj iz razloga, ker sem avto tam kupil in verjetno naivno mislil, da se mi bodo zaradi tega bolj posvetili. Pa je očitno še slabše
Do dopusta ne bom avto nikamor peljal. Ker sem zaradi teh stvari potem v službi neskoncentriran (zadnja dva dni nisem naredil praktično nič). Za obisk servisa pa rabiš malce več časa. Pravzaprav se sedaj tudi z avtom najraje ne bi peljal par dni, ker ratam živčen, samo ko se notri vsedem. In če sem čisto odkrit. Do sedaj sem na avto res pazil, izogibal sem se luknjam po cestah in robnikov, čez ležeče policaje res z minimalno hitrostjo ipd. Sedaj se mi pa **** za vse skupaj in sem izgubil dobršen del veselja.
Hvala za nasvete.
Če bi morda še za to dvoje kdo kaj vedel:
Koliko časa se pri Klemenčiču kaj čaka, da prideš na vrsto, ko se naročiš?
Kaj pa ASPC Drobnič pri Cerknici (ta je tudi bolj tukaj pri ljubljanskem koncu)?